SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

deprem bölgesine giden personelimize teşekkür belgesi verdi.

deprem bölgesine giden personelimize teşekkür belgesi verdi.
Bu haber 02 Mart 2023 - 13:55 'de eklendi ve 71 views kez görüntülendi.
Biz Diyanet Camiası Olarak Birlik Beraberlik İçerisinde Büyük Bir Aileyiz
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve birçok çevre ilde de hissedilen depremde etkilenen vatandaşlarımıza yönelik deprem bölgesinde yürütülen çalışmalara katılan İl müftülük personeline teşekkür belgesi verildi.
Belge dağıtım programında konuşan Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, ” Yaşadığımız bu büyük felaket hepimizi derinden üzmüştür. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Türk milleti olarak herzaman bütün zorlukları birlik beraberlik içerisinde atlattık. Bunu da atlatacağız inşallah. Deprem bölgesinde ki çalışmaları ile Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş Hocamız başta olmak üzere bütün diyanet personeli kenetlenmiş bir şekilde depremzede kardeşlerinin yanında idi. Bu birlik beraberliğin ve kenetlenmenin bir örneğini de Amasya İl Müftülüğü personeli olarak sizler gösterdiniz. Sizler deprem anından itibaren bölgeye giderek, bütün zorlukları aşıp oradaki kardeşlerimizin yaralarını sarmalarına yardımcı oldunuz. Her alanda Gaziantep İslahiye ilçesi halkının yanında idiniz. Oralara gidemeyen personelimiz de nakdi ve ayni yardımlarla burada gayret gösterdiler. Ben dayanışma ruhu ile gayret gösteren İl Müftü Yardımcılarıma, Şube Müdürlerime ve siz personelime emeklerinizden, gayretlerinizden ve Diyanet İşleri Başkanlığımızı, Amasya İl Müftülüğümüzü gerektiği gibi temsil ettiğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim bizlere birdaha böyle acılar yaşatmasın.” dedi.
Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz konuşmalarının akabinde deprem bölgesine giden personelimize teşekkür belgesi verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA